Incorrect description keeps being displayed.

helloimjag

Network license
License owner

▶🚶‍Reproduction steps
  1. Upload images to album.
  2. Add description
  3. Save description
  4. Exit browser
  5. Reload website to image description
😢Unexpected result

When description is added to an image it seems like the descriptions are shifted to the left of the album. So the previous images would have the correct description. Sometimes it shows the correct description but the usual circumstance is that it doesn't.


I currently have no issues that I'm aware of server side.


I'm currently working on adding description to make the website production and start a stock image site for my local area.
 

Rodolfo

Chevereto creator
Chevereto Staff
Unfortunately, I wasn't able to replicate the issue. Can somebody check this?
 

lumiworx

Network license
License owner
Here's a screenshot of an albums page on the site, but I don't know if there's any shift to the left from looking.

koreatown_albums.jpg
 

Rodolfo

Chevereto creator
Chevereto Staff
I'm sorry, I can't understand where is the alleged issue. Maybe you are not using the right words to describe the system components or you are omitting details. The system has several points of editing, several ways to moderate content so try to be very specific when reporting something.

Maybe if you show me a video I will be able to understand the situation.

Cheers,
Rodolfo.
 

helloimjag

Network license
License owner
I'll follow up with video documentation. Not too sure where the issue is happening but after taking more time. It doesn't seem to the an issue with database but might actually be visual or something to do with the page reload. I'm getting this information from an employee so I haven't had too much time to research the issue. I'll follow up with better documentation for now I'll consider it not an issue and may just be a visual bug where the description isn't updated.
 

Rodolfo

Chevereto creator
Chevereto Staff
I assume that there are no more updates on this so I'm proceeding to discard the bug.
 
Top