• Notice: New feature requests and suggestions won't be considered for Chevereto development at this time. Learn more.
Rodolfo
  • Sorry i have to post here, but i am not allowed to post in technical subforum
    I have a problem with the upgrade from chevereto free 1.0.9 to latest 1.0.10
    Everything is working fine, but if i upgrade to 1.0.10 every time i restart the browser and go to my-domain.de/chevereto i get a HTTP 500. When i press F5 chevereto loads normal. Tried Firefox/Chrome/IE. Its always the same problem. Went back to 1.0.9 and all is ok
    I fucking hate XenForo.
    Sorry about that post about private images. Your reply helped me track down the issue. The issue was that an image didn't end up in the expected album. So, my seeing it visible made me think it was showing when it shouldn't, but instead, it was not in the album, when it should have been.
    Rodolfo
    Rodolfo
    Don't mind, glad you noticed it.
    I'm just a 'click here to install' type of guy, ( as so many users actually are) , all I'm asking for is a guideline for incorporating your excellent s/w.
    Any errors on my part, could do could easily damage a Forum irretrievably ... which I really would like to avoid.
    Example: http://postimages.org/smf ( crap reliability but very well packaged )
    Rodolfo
    Rodolfo
    Postimages needs custom instructions because their plugin is not universal. They made a plugin for each compatible CMS so it needs custom instructions. Chevereto's PUP is universal, it will work in any website and is similar to how "Facebook Likes" plugin works and is easy as add that custom HTML to your website and done.
    Rodolfo
    Rodolfo
    PUP instructions are the same for every website: Add the HTML code and done. It should be easy as hook the code into your template or use a third-party plugin that allows you to add custom HTML.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…