Reviewing Xenforo integration

Sota

Core license
License owner
Joined
Jun 19, 2018
Messages
6
Points
51
Hello to everyone , I've been dealing with a problem for a long time

Chevereto pup, integrated to Xenforo

uploading picture of chevereto.pup at random time but
cannot copy links to xenforo.

sometimes doing it more than once

what is the problem , Waiting for your solution suggestions
 

Rodolfo

Chevereto Developer
Chevereto Staff
Joined
Oct 7, 2008
Messages
15,625
Points
237
Location
Chevereto HQ
Website
rodolfoberrios.com
It is has been reported that PUP doesn't paste the codes when browser extensions are causing conflicts.

I have never experienced the issue, which is your forum to test this?
 

Rodolfo

Chevereto Developer
Chevereto Staff
Joined
Oct 7, 2008
Messages
15,625
Points
237
Location
Chevereto HQ
Website
rodolfoberrios.com
Tested it and works as expected. Since this happens in the client side, I need to be able to recreate the browser to try to trigger the issue.

I'm afraid that this is just a sign of the uncertain reliability of the method being used to communicate both websites.
 

Sota

Core license
License owner
Joined
Jun 19, 2018
Messages
6
Points
51
What do you suggest I do for a solution?
 

Rodolfo

Chevereto Developer
Chevereto Staff
Joined
Oct 7, 2008
Messages
15,625
Points
237
Location
Chevereto HQ
Website
rodolfoberrios.com
I need to see the error, so you either capture the browser console error or you indicate me the steps needed to replicate the issue. Unless we find a way to replicate the issue and isolate its cause, I'm afraid that it is impossible to get this fixed anytime soon.
 
  • Like
Reactions: Sota