Installer does not work

Status
Not open for further replies.

israkaif

Core license
License owner
Joined
Jun 3, 2019
Messages
12
Points
53
👉Fill out this template accordingly with the issue you are experiencing. Add relevant files if needed. 🚧🚦Don't @mention to grab attention. Don't edit the titles of this template. Remove this paragraph when done.

🎯Description of the issue

[Describe the issue you are experiencing. Example: The system fails when trying to upload as guest.]
When I try made new site. I have error message, both Free or Pro versions. I tried change owners, groups, rights. I don't get result. I tried change OS - no results. When site is installed by FTP it works good. But this one has Free version and I bought Pro. Upgrade from admin panel does not work too.


▶🚶‍Reproduction steps
1. Clear Site Root
2. Open Site url
3. Choose Free|or Pro version
4. Information Window is opened.
5. ...and... after some seconds...

  1. [Example: Go to Dashboard > Settings > Uploads and enable guest uploads]
  2. [Example: Try to upload the attached image as a guest]
😢Unexpected result

2344
[Example: Images are not getting uploaded at all and the system throws "An error occurred, try again later".]

📃Error log message
Error log file has no errors.
[Provide any relevant error log entry. You may check our documentation for help on this]
 

Attachments

Rodolfo

Chevereto Developer
Chevereto Staff
Joined
Oct 7, 2008
Messages
15,625
Points
237
Location
Chevereto HQ
Website
rodolfoberrios.com
I'm sorry but the installer doesn't guarantee that it will work in all scenarios.

There are situations where connection issues will cause this kind of stuff. At our end the thing works, the problem is your server. Why and how is something that you have to find in your server logs.

You either find what's wrong with your server (probably the thing refuses the connection, maybe is just permissions) or you simply use the old installation method (copy the files one by one).

https://chevereto.com/docs/install
 

israkaif

Core license
License owner
Joined
Jun 3, 2019
Messages
12
Points
53
All that I found are
2.94.190.17 - - [04/Jun/2019:19:08:03 +0300] "POST /index.php HTTP/1.1" 500 247 "http://dev.pixs.ru/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.169 Safari/537.36"

It was in httpd access log.

And
2.94.190.17 - - [04/Jun/2019:19:08:03 +0300] "POST /index.php HTTP/1.1" 500 247 "http://dev.pixs.ru/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.169 Safari/537.36"

It was in the site access log.

Does Installator use tmp directory? It has owner too.
 

israkaif

Core license
License owner
Joined
Jun 3, 2019
Messages
12
Points
53
No doubt... That problem is here again. I think this picture can help

2347
Anyway... My goal is Pro installation and I talk about some problems in new icket
 

Rodolfo

Chevereto Developer
Chevereto Staff
Joined
Oct 7, 2008
Messages
15,625
Points
237
Location
Chevereto HQ
Website
rodolfoberrios.com
I tested 7.3 and worked. I can't tell the issue on your server because I need the actual error log, not the error code.

By the way, Chevereto Free doesn't support 7.3. Only the paid edition supports 7.3.
 
Status
Not open for further replies.