Recent content by israkaif

  1. I

    G+ shared button

    👉Fill out this template accordingly with the issue you are experiencing. Add relevant files if needed. 🚧🚦Don't @mention to grab attention. Don't edit the titles of this template. Remove this paragraph when done. 🎯Description of the issue Could you please remove the G+ shared button from social...
  2. I

    Can not upgrade from 1.1.3 Free to 3.13.1 Premium

    I did it. It was happen because I used own theme. Default theme has not multilanguage in top login form. When my theme is on, all premium features are killed. It was unexpected! Thanks for help, you made some repair ideas to me.
  3. I

    Can not upgrade from 1.1.3 Free to 3.13.1 Premium

    Now I trying to upgrade at new server by replacing IP by hosts file.
  4. I

    Can not upgrade from 1.1.3 Free to 3.13.1 Premium

    Server restarting do not help, direct replace does not help.
  5. I

    Can not upgrade from 1.1.3 Free to 3.13.1 Premium

    🎯Description of the issue I am trying to upgrade. My Free version site stay on old server. I buy new one becoze that have only 5.5.60 Maria. New one have MySQL8 When I copy site ro new server and start Premium Upgrade, site do it without error messages. But Premium featuresis are not enabled...
  6. I

    Premium version for Dev.site

    🎯Description of the issue Now I am using Chevereto Free 1.1.3 version work site. I have Premium Core license key. My goal is upgrade to Premium version at work site. Unfortunately this is unpredictable process because I had somе troubles already. I'd like to try upgrade at dev version of my...
  7. I

    Non-localhost Database

    Thank you. It works.
  8. I

    Non-localhost Database

    🎯Description of the issue My server has native 5.5.60 Mysql. I can make any other versions of database in Docker only. These databases are not localhost. Databses hosts are: 127.0.0.1:3306 127.0.0.1:3307 ...and so on When I try to put this host to installation form, I have error...
  9. I

    Installer does not work

    No doubt... That problem is here again. I think this picture can help Anyway... My goal is Pro installation and I talk about some problems in new icket
  10. I

    Installer does not work

    All that I found are 2.94.190.17 - - [04/Jun/2019:19:08:03 +0300] "POST /index.php HTTP/1.1" 500 247 "http://dev.pixs.ru/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.169 Safari/537.36" It was in httpd access log. And 2.94.190.17 - -...
  11. I

    Installer does not work

    👉Fill out this template accordingly with the issue you are experiencing. Add relevant files if needed. 🚧🚦Don't @mention to grab attention. Don't edit the titles of this template. Remove this paragraph when done. 🎯Description of the issue [Describe the issue you are experiencing. Example: The...
Top